Οι περισσότερες ασιατικές χώρες έχουν τη δική τους γεύση από ρολά άνοιξης. Τα ρολά άνοιξης από κάθε χώρα μοιάζουν, αλλά διαφέρουν στα υλικά ή στην εμφάνιση.
Το ρολό άνοιξης είναι ένα παραδοσιακό σνακ στην Κίνα. Φτιάχνονται από μια λεπτή ζύμη γεμιστή με υλικά και τηγανίζονται. Τα υλικά και τα μεγέθη διαφέρουν από τόπο σε τόπο, αλλά βασικά είναι επίπελοι σωλήνες. Στην Κίνα, για παράδειγμα, οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν λαχανικά και κρέας ως γέμιση, ενώ σε ορισμένες βόρειες περιοχές χρησιμοποιούν πάστα κόκκινων φασολιών αντί.
Στη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη, τα ρολά άνοιξης ονομάζονται ποπιά. Μέσα στην ποπιά υπάρχει σάλτσα, λαχανικά και γαρνιτούρα. Η κρούστα πρώτα καλύπτεται με γλυκιά ή καυτερή σάλτσα, και στη συνέχεια προστίθενται τα υλικά.
Τα ρολά άνοιξης είναι επίσης ένα δημοφιλές πιάτο στο Βιετνάμ.
Η διαφορά μεταξύ των βιετναμέζικων ρολών άνοιξης και των κινεζικών ρολών άνοιξης είναι ότι η ζύμη του ρολού άνοιξης δεν φτιάχνεται με αλεύρι σίτου αλλά με ρύζι.
Μπορούν να καταναλωθούν με δύο τρόπους: τηγανητά ή μη τηγανητά, τυλιγμένα με φύλλα μαρουλιού και βουτηγμένα σε σάλτσα.
1. Ρυθμιζόμενη ρύθμιση κεντρικής γραμμής κυλίνδρων αυτόματα κατά την φόρτωση του έργου.
2. Κατάλληλο για διάμετρο από Ø300mm έως Ø6,000mm.
3. Ικανότητα βάρους από 12 τόνους έως 60 τόνους.